۱۳۸۹ آذر ۱, دوشنبه

نامه پان ایرانیسم وضعیت نگران کننده گنبد آزادان - بنای تاریخی گنبد آزادان در آستانه نابودی



نامه پان ایرانیسم
هواداران پان ایرانیسم در برون مرز
درود بر ایران دوستان گرامی‌:
مطالب زیر تقدیم میشوند:
- -  پدرم را آزاد کنید.
- جلسه دادگاه نسرین ستوده برگزار شد.
- گفتگوی تلویزیونی: طرح تجزیه ایران تحت پوشش فدرالیسم. 
- وضعیت نگران کننده گنبد آزادان - بنای تاریخی گنبد آزادان در آستانه نابودی.
 پاینده ایران
هواداران پانٔ ایرانیسم در برون مرز
***
پدرم را آزاد کنید
من نگرانم! من بسیار نگرانم! من کاوه شهریاری فرزند حسین شهریاری نگران اوضاع پدرم هستم. پدری که همکنون در زندان رجایی شهر در بند است. مردی 74 ساله با شرایط نه چندان خوب جسمانی. عوارض جسمی ناشی از کهولت سن، نارسایی قلبی، آسم و پروستات. مردی که در بند است به این دلایل: وطن پرستی ( همان چیزی که امروز مشایی فریادش میزند ) بدلیل گفتگو با رسانه های بیگانه و تبلیغ علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی (که البته مصداقی برایش نمیبینم) و به دلیل عضویت در حزب پان ایرانیست ( همان چیزیکه در قانون اساسی جهوری اسلامی منع نشده است )... من نگران اوضاع پدرم هستم.
اگر سخن گفتن از وطن جرم است، مشایی را بگیرید. اگر گفتگو با رسانه های بیگانه جرم است که ( احمدی نژاد را به دادگاه بکشید ) و البته در مورد قانون احزاب سخن نگویم بهتر است.
پس پدرم را آزاد کنید.
پان ایرانیستهای دربند را آزاد کنید.
زندانیان سیاسی را آزاد کنید.
جلسه دادگاه نسرین ستوده برگزار شد
روز دوشنبه ۲۴/۸/۸۹ ساعت ۱۰ صبح جلسه رسیدگی به اتهامات نسرین ستوده در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب برگزار شد. عبدالفتاح سلطانی، مهناز پراکند، نسیم غنوی و مینا جعفری وکلای نسرین ستوده در این جلسه حضور داشتند.
آقایان سید محمد جندقی کرمانی پور ریاست کانون وکلای دادگستری مرکز و علی حامد توسلی عضو هیات مدیره کانون نیز برای شرکت در جلسه حضور بهم رساندند که امکان آن از سوی شعبه فراهم نگردید.
دادگاه در ساعت ۱۳ به پایان رسید و خانم ستوده به اصرار همکاران به اعتصاب غذای خود پایان دادند.
جلسه بعدی روز چهارشنبه ۳/۹/۱۳۸۹ ساعت ۱۰ صبح برگزار میشود.
برگرفته از وبلاگ وکیل ملت
گفتگوی تلویزیونی: طرح تجزیه ایران تحت پوشش فدرالیسم. 
وضعیت نگران کننده گنبد آزادان - بنای تاریخی گنبد آزادان در آستانه نابودی
ایران نامه: گنبد آزادان با 664 سال پیشینه، یکی از آثار تاریخی غرب اصفهان است که در سال 1382 به شماره 10213 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده اما در حال حاضر به ‌خاطر عدم حفاظت و مرمت به شدت در حال تخریب است. گنبد آزادان در محله ای به همین نام در منطقه نصرآباد و در نزدیکی آتشگاه اصفهان واقع است. این بنا که در منابع مکتوب بعنوان مسجد آزادان نیز از آن نام برده شده، شامل یک  فضای گنبددار در جبهه جنوبی است که یک صحن مستطیل شکل در جبهه شمالی و رواقهایی در دو سمت شمالی و جنوبی به آن افزوده شده است. به گواهی «دکتر بهنام پدرام»، استادیار دانشکده مرمت در دانشگاه هنر اصفهان، به استناد عکسی قدیمی، در بدنه داخلی فضای زیر گنبد کتیبه ای وجود داشته که اکنون تخریب شده و زمان ساخت گنبد را به سال 767 هجری قمری و دوره ایلخانی نسبت می‌داده است.
نمای بیرونی گنبد آزادان با بدنه تازه ساز و در مجاورت کتابخانه عمومی آزادان
نمای داخلی گنبد و ترکهایش
محراب و منبر نیمه ویران 
گنبد آزادان، مسجدی با پلان غیر استاندارد، دارای شبستانی مربع شکل و گنبدی خُودی شکل و یک پوسته است که در واقع با چوب کلاف چین شده است. 
دکتر علیرضا جعفری زند، این بنا را یکی از آثار معماری منحصر به فرد اصفهان میداند که در سبک معماری، پیرو مکتب یزد است که سفید کردن دیوارها با اندود گچ و نقاشیهای تزئینی به روی گچ، از ویژگیهای آن به شمار میرود.
نقاشیهای گنبد آزادان برخلاف بیشتر دیوارنگاره‌های دوره ایلخانی که شامل نقوش انتزاعی تزئینی هستند، شامل جلوهایی از مکه و مدینه در جبهه شرقی و غربی، درفش دوره مغول در دو طرف بالای محراب، شمسهدای در بالای محراب و تصویر شمشیر ذوالفقار در دو طرف شمسه با عبارات اسلامی است که با رنگهای سبز، عنابی، سیاه، زرد، سرخ و سفید بر روی گچ نقش شده اند.  
شمسه و دو ذوالفقار در دو سوی آن بر بالای محراب
نمایی خیالی از شهر مدینه
درفشهایی در دو طرف محراب
 نویسنده کتاب «اصفهان پیش از اسلام» با اشاره به نمای بیرونی معماری گنبد آزادان در ادامه گفت: معماری بیرونی این مسجد همانند چهارتاقی است و این موضوع ما را به این سمت پیش میبرد که این مسجد در دوران پیش از اسلام، آتشکده بوده و سپس تبدیل به مسجد شده؛ چرا که چهار طرف آن باز بوده و در دوران ایلخانی به سبک کنونی درآمده و دارای دو راهرو  ورودی شده است.  
افزوده ها در سه دهه اخیر در ضلع دیگر محوطه گنبد آزادان
این بنای کوچک اما زیبا، از آثار تاریخی بازمانده در روستای نصرآباد است که دکتر علیرضا جعفری زند، باستان شناس، نام اصلی این روستا را «نرسی آباد» و استاد محمد مهریار «نسر آباد» میدانند.
گنبد آزادان، در کنار گورستان قدیمی محله آزادان واقع شده است که آرامگاه یکی از عارفان محل به نام «شیخ شهاب‌الدین آزادانی» مشهور به «بابا شهاب» نیز در آنجا قرار دارد.  
سنگ آرامگاه منسوب به بابا شهاب
بنای تاریخی گنبد آزادان در حالی که از طرف اهالی محل به عرصه و حریم آن تجاوز شده، بخشهایی از آن تخریب شده و ترکهای عمیقی بر بدنه اش دیده میشود، نیاز مبرم به مرمت و حفاظت دارد و در صورت ادامه بی توجهی سازمان میراث فرهنگی، در آینده ای نه چندان دور به تلی از خاک تبدیل خواهد شد و جز خاطره ای از آن در یاد اهالی محل، اثری باقی نخواهد ماند.
***
پان ایرانیستهای دربند را آزاد کنید.
زندانیان سیاسی را آزاد کنید.
***
***
به سرویس رایگان وبگاه میهن دوستان ایران بپیوندید و مطالب میهن دوستانه ی خود  را در آن منتشر کنید این تارنما امکان انتشار مطالب را یه صورت ایمن برای شما فراهم می کند:
تارنمای هواداران پان ایرانیسم:
فیسبوک هواداران پان ایرانیسم:
 تارنمای حزب پان ایرانیست:
تارنمای سازمان جوانان حزب پان ایرانیست:
تارنمای تريبون آزاد پان ايرانيست در خوزستان:
کانال یوتیوب حزب پان ایرانیست
فیسبوک حزب پان ایرانیست:
حزب پان ایرانیست
همبستگی‌ ملی‌. یکپارچگی ایران. حاکمیت ملت
هم میهن گرامی‌: برای ایرانی یکپارچه، آزاد، آباد، سربلند و دمکرات با حاکمیت ملت به ما بپیوندید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

سروده زیبای درجای جای خاک وطن فر ایزدیست از سرور ر (پ) طلایی

درجای جای خاک وطن فر ایزدیست باشد که یادمان نرود نیک نامی اش ایران به بارگاه فلک فخر میدهد من وارث تمامی فرهنگ مانی اش جمعی به نام شیخ ریاکا...